Hold Hjernen Frisk – Hold nr. 2 – fik en god start

Mandag den 18. marts 2019 mødtes 17 deltagere med vores to gode instruktører, Jytte og Sven Erik.

Holdet startede på P-pladsen ved Strib Fritids- og Aktivitetscenter (SFA) med velkomst og lidt let opvarmning, og allerede her startede hjernegymnastikken. For at lægge et fundament for det sociale samvær, som dette hold også kommer til at indeholde, startede vi med en øvelse i at lære hinandens fornavne. Med 19 navne gav det lidt udfordringer og en masse gode grin under vejs.

Vejret var solrigt, men blæsende, så der var behov for bevægelse for ikke at blive kolde. Efter lidt let fysisk opvarmning startede en lille vandretur kombineret med mindfulness, og vi bevægede os ud i det skønne landskab. Turen gik mod mosen. Her var underlaget lidt fugtigt, men alle holdt uden problemer balancen, og med flere små øvelser gav det både træning for hukommelse og fysisk formåen – og flere gode grin.

Detaljerne – og dem var der mange af – gav gode oplevelser såvel fælles som individuelt, og efter en tur ved stranden vendte vi snuden mod SFA igen.

1 ½ time med gode instruktører og i godt fællesskab var pludselig gået, og efter en fælles øvelse ved SFA til afslutning blev mødested til næste mandag aftalt.

Det ene billede er af Jytte og Sven Erik, og det andet er en lille smuk svamp på en gren, som jeg fandt under vejs.

Tak til alle, der var med.

Jeg glæder mig til næste gang!

/ Lars