MOTION i Dagtimerne bevæger sig atter udendørs

Efter den store succes med HOLD HJERNEN FRISK i efteråret 2018, en aktivitet med bevægelse og socialt samvær i naturen i og omkring Strib, starter vi nu et nyt hold.

Det er træning i naturen, hvor det primært handler om frisk luft i lungerne, bevægelse i den skønne natur, udfordringer til hjernen og lettere fysiske øvelser, så de fleste kan være med.

Det er igen Jytte Skovlund Hansen fra MOTION i Dagtimerne, der er instruktør på holdet, og hun suppleres af Sven Erik Jensen, der er i gang med uddannelsen som instruktør.

Holdet starter mandag den 18. marts 2019 kl. 10:00 og fortsætter hver mandag kl. 10:00 – 11:30 i 12 uger frem. Der vil være skiftende mødesteder. Første mødested er Strib Fritids- og Aktivitetscenter.

Der er plads til 20 deltagere på holdet, og tilmelding skal betragtes som bindende, da træningen tilrettelægges som en fortløbende og udviklende aktivitet.
Det er hensigten, at den ugentlige deltagelse skal vise effekt for den enkelte deltager, såvel mentalt som fysisk, i form af øget livsglæde, bedre fysik, bedre hukommelse og en styrket balanceevne.

Jytte og Sven Erik vil gøre alt, hvad de kan for, at alle på holdet får en god oplevelse, hver gang de deltager.

For at deltage er det en forudsætning, at du er medlem i MOTION i Dagtimerne. Er du ikke det endnu, kan du melde dig ind via nedenstående link.

Tilmelding og mere information finder du på vores hjemmeside under BLIV MEDLEM.
Der kan du også finde billeder fra det første 12 ugers forløb.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Lars Mørk på info@motionid.dk eller mobil 40 335 336.