Aktiviteter

Alle aktiviteter dyrkes på det niveau, som passer til dig.

Du behøver ikke at have en makker med, selvom du ønsker at dyrke holdsport. Vi finder en makker til dig, eller du finder selv en, når du er klar.

Vi laver sociale arrangementer, og lytter gerne til gode idéer om nye tiltag.

På sigt forventer vi at kunne tilbyde aktiviteter med lønnede instruktører, men vi forhaster os ikke. Det er vigtigt for os, at de personer, der siger ja til at hjælpe, gør det af lyst. Men vi ved også, at når der f.eks. skal gives tilbud til syge eller personer med begrænsninger, er det vigtig at have instruktører med de rette kompetencer.

Tilmelding til hold med begrænset deltagerantal

Tilmelding er nødvendig til nogle af vores aktiviteter, da antallet af deltagere er begrænset af hensyn til den plads, vi har til rådighed i lokalerne.

Det er kun Prøvemedlemmer og medlemmer, der har betalt kontingent samt frivillige hjælpere, der kan tilmelde sig og deltage i vores aktiviteter.
Du kan betale kontingent ved at klikke på “Medlem” øverst på siden og følge vejledningen.

Vores indendørs aktiviteter er åbne igen fra torsdag den 2. september 2021. Enkelte starter dog senere – hvilke fremgår af tilmeldingsblokken herunder.
Vi åbner for tilmeldinger igen torsdag den 19. august 2021.
Læs mere om de enkelte aktiviteter længere nede på siden

Hold Hjernen Frisk er en populær udendørs aktivitet
Vi starter igen mandag den 6. september 2021 (tilmelding er mulig fra torsdag den 19. august), og vi opretter det antal grupper, der kommer tilmeldinger til og med maks. 20 personer pr. gruppe.
Du tilmelder dig i boksene her på siden, og du bedes vælge den gruppe med det laveste nr., hvis der er plads i gruppen, ellers den næste gruppe i rækken. Hvis I er flere, der ønsker at være i samme gruppe, tager vi så vidt muligt hensyn til det.

Aktivitetskalender